Paistolinjat

Paistolinjojen avulla pystyt valmistamaan suuria tuotantoeriä joustavasti. Paistolinjat takaavat tasaisen paistotuloksen kaikkiin tuotteisiin. Valikoimaamme kuuluvat kolmenlaiset paistolinjat, pintapaisto-, höyrykierto- sekä uppopaistolinjat. Pintapaistolinjoissa koneissa on paistopinnat sekä ylhäällä että alhaalla, jotka kypsentävät tuotteet tasaisesti jättäen kauniin paistopinnan. Höyrykiertolinjoissa on joko paistolevyt alapuolella ja höyry/ilmakierto yläpuolella tai höyry/ilmakierto molemmin puolin. Uppopaistolinjoissa tuote paistetaan upottamalla tuote kuumaan rasvaan/öljyyn. Paistolinjoihin voidaan lisätä myös liemitys ja leivityslaitteet, jolloin leikkeet ja muut leivitettävät tuotteet onnistuvat helposti. Paistolinjamme toimivat läpivirtausmenetelmällä, jolloin tuotteet saadaan kuljetettua prosessinomaisesti suoraan jäähdykseen tai pakastukseen.

Paistolinjamme ovat Formcookin, Deightonin sekä JBT Foodtechin valmistamia. Formcook on Ruotsissa sijaitseva elintarviketeollisuuden laitteiden valmistaja, jonka laitteet valmistetaan yli 30 vuoden kokemuksella. Formcookin valikoimaan kuuluvat paistolinjat sekä muotoilijat. Deighton on erikoistunut pienten muotoilijoiden ja paistolinjojen valmistukseen. Deightonin tehtaat sijaitsevat Englannissa.  JBT Foodtech on tunnettu elintarviketeollisuuden laitevalmistaja, jonka tunnetuimmat laitteet ovat Frigoscandia-pakastimet sekä Stein-paistolinjat. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti sopiva paistolinja sinunkin tarpeisiin. Kauttamme löydät myös varaosat ja huollon koneillesi.

Tutustu JBT Foodtechin valikoimaan

Tutustu Formcookin valikoimaan

Tutustu Deightonin valikoimaan

Pintapaistolinjat

Paistolinjojen avulla pystyt valmistamaan suuria tuotantoeriä. Paistolinjat takaavat tasaisen paistotuloksen litteisiin tuotteisiin. Pintapaistolinjat soveltuvat erinomaisesti lihalle, kalalle, vihanneksille sekä leipomotuotteille.

Formcook Contact Cooker

Contact Cooker on suunniteltu erityisesti ruskistamiseen, kysentämiseen sekä Sous Vide tuotteille. Contact Cooker paistaa tuotteen kahdella 260°C asteisella paistolevyllä yhtäaikaisesti. Contact Cooker on hyvä tasaisten ja ei-luullisten tuotteiden, jauhelihan sekä pekonin kypsentämiseen. Kiinteän ja tarttumattoman kuljettimen ansiosta voit paistaa myös marinoituja sekä tahmaisia tuotteita kuin myös pannukakkujakin.

JBT Foodtech Double D

JBT Foodtech Double D Char-Grill & Bar marker

 


Kiertoilmapaistolinjat

Paistolinja, jossa yläpuolen kypsennys tapahtuu kiertoilmalla ja hyörytyksellä ja alapuolella joko teflonnauhan läpi paistolevyillä tai metallikuljettimella. Kiertoilmapaistolinjat soveltuvat erinomaisesti lihalle, kalalle, vihanneksille sekä leipomotuotteille.

Formcook Combi Cooker

Formcookin Combi Cooker paistaa tuotteesi kieroilmalla tasaisesti kypsäksi. Kiinteän ja tarttumattoman liukuhihnan ansiosta Combi Cooker soveltuu erinomaisesti marinoitujen ja tahmaisten tuotteiden paistamiseen. Combi Cooker soveltuu niin liha- kuin vihannestuotteille.Formcook HSC Cooker

Kypsentää tuotteet 280°C asteisen kiertoilman ja höyrytyksen avulla. Metallisen kuljettimen vuoksi ei sovellu tarttuville ja marinoiduille tuotteille.JBT Foodtech Double D


Uppopaistolinjat

Uppopaistolinjan avulla valmistat tuotteet vaivattomasti. Tuotteet liikkuvat kuljetinhihnaa pitkin rasvakeittimeen, joka kypsentää tuotteet ja samainen kuljetinhihna, jota pitkin tuotteen menivät paistoon, kuljettaa valmiin tuotteen ulos. Uppopaistolinjoihin on mahdollista yhdistää myös liemitys- ja leivityslaitteet, jolloin esimerkiksi leikkeiden leivitys ennen paistamista onnistuu samassa linjassa. Uppopaistolinjat soveltuvat erinomaisesti lihalle, kalalle, vihanneksille sekä leipomotuotteille.

Deighton EconoFry

JBT Foodtech Stein-paistolinjat

 

Leivitys

JBT Foodtech

Paistolinjoihin voidaan lisätä myös liemitys ja leivityslaitteet, jolloin leikkeet ja muut leivitettävät tuotteet onnistuvat helposti. JBT Foodtechin tuotekategoriasta löytyvät: