Black is back - näyttely on avattu. Tervetuloa tutustumaan!

 

Musta on aina muodissa!

Black is back -näyttely avautuu Solotopin Vantaan toimistolle elokuun lopussa. Näyttelyssä esitellään useita päämiehiemme tuotteita, kaikki mustana. 

 

 

BASTRA SMART 500

Tervetuloa tutustumaan Suomen ensimmäiseen mustaan Bastran Smart 500 -savustusuuniin. Se tarjoaa mahdollisuudet niin savustukseen, kypsennykseen, höyrytykseen kuin paistoonkin.
Lisäksi Smart 500 -uuni on ympäristöystävällinen, ja moderni teknologia tekee siitä helppokäyttöisen. Ensimmäiset savustusuunit saksalainen Bayha & Strackbein GmbH (Bastra) valmisti jo yli 60 vuotta sitten. Lisätietoa uunista täältä.

 

 

CREATIVE

Tule tutustumaan uuteen edustukseemme! Olemme laajentaneet esillepanoastioiden valikoimaamme uudella englantilaisella Creativella, jonka tuotteita on laajasti esillä uudessa näyttelyssämme. Creativen valikoimista löytyvät mm. Luxor-korokkeet, jotka tarjoavat täysin uuden ja monipuolisen tavan rakentaa esillepanoratkaisuja helposti muunneltavia korokkeita käyttämällä. Esillä on myös paljon muita tarvikeratkaisuja.

 

FLEXESERVE

Nuttallin Flexeserve Zone ®:n itsepalvelulämpölasikoita on saatavissa kolmea eri mallia kolmessa eri leveydessä. Saatavissa on kolme- ja nelihyllyiset mallit sekä tiskin päälle tuleva malli. Helppojen käyttäjäominaisuuksien vuoksi Flexeserve Zone ®:ssa asetukset voidaan suunnitella erikseen kullekin tuotteelle, jolloin pystytään maksimoimaan tuotteiden laatu ja esilläoloaika, hiljaisempina aikoina voidaan myös osa alueista kytkeä kokonaan pois päältä. Lue lisää täältä.

Nähtävillä on mustana nyt myös TurboServeTM  T5, joka on TurboServe -malliston kapein 350mm malli ja sopii pieneenkin tilaan. Lue lisää täältä.

 

 

SALAATTIBAARI

Aurinkokuivattuja tomaatteja, fetaa, täytettyjä oliiveja, erilaisia salaatteja, punasipulia, kirsikkatomaatteja, mozzarellaa, nuudelilisukkeita… Salaattibaarista voi jokainen kasata oman lempisalaattinsa juuri makunsa mukaan.
Salaattibaarin toteutusta suunnitellessa ei pidä myöskään unohtaa sen tarjoamia mahdollisuuksia sesonki- tai teematoteutuksille, kuten esimerkiksi kesäiset grillituotteet ja joulun ajan erikoisuudet, joita voidaan asettaa helposti esiin salaatti- tai ateriabaariin, jolloin ne eivät kuormita palvelutiskiä.
Kattava valikoimamme salaatti- ja ateriabaareja vastaa hyvin erilaisten myymälöiden tarpeita. Tällä hetkellä tarjonnastamme löytyvät kokoluokat: SOLO-3, SOLO-4, SOLO-5, SOLO-14 ja SOLO-20. Ateriabaareja on saatavana myös lämpiminä, lisätietoa täältä.
Meiltä saat baarien mukaan myös kattavat tarvikepaketit, jotka räätälöimme juuri tarpeiden mukaisesti, unohtamatta tyylikkäitä itsepalveluvaakaratkaisuja räätälöidyillä salaatti- ja ateriabaari –erikoisnäppäimistöillä viimeistelemään onnistunut kokonaisuus!

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi