Olet täällä

Hevi linjat

FTNON toimittaa kokonaisia linjoja ja osa-ratkaisuja vihanneksille ja juureksille. Tutustu tästä laajoihin tuoteratkaisuihin. 

Kuljettimet ovat tärkeässä osassa tuotantolaitoksissa. Raaka-aineita pitää pystyä kuljettamaan laitoksen sisällä. Helpoiten tuotteet saadaan siirtymään kuljettimien tai täryn avulla. Olipa kyseessä liha, kala tai kasvikset niin meiltä löytyvät kuljettimet jotka soveltuvat näille kaikille.

 

Salaatille ja vihanneksille voidaan rakentaa prosessilinjat, joissa kuljettimet vievät tuotteet leikkurin ja optisen lajittelun läpi pesuun, kuivuriin ja eteenpäin monipäävaa’an kautta pakkaukseen. Tällaisen prosessilinjan avulla voidaan havaita mikäli tuotteiden joukkoon on joutunut asioita/esineita sekä huonoja tuotteita, jotka eivät sinne kuulu. Tällaisia voivat olla esimerkiksi hyönteiset, pilaantuneet lehdet, kivet sekä kaikenlainen metalli, muovi tai paperi.

 

Katso videot laitteista tästä

 

Edustamamme päämiehet ovat niittäneet mainetta maailmalla. KEY Technologies sekä FTNON valmistavat tärykuljettimia sekä prosessilinjoja ja ovat erityisen tunnettuja HeVi-osaamisestaan. Kauttamme löytyy myös varaosat sekä huollot koneillenne.

 

Lisätietoja       Lisätietoja