Olet täällä

Jääkoneet

Jää on tärkeä apuväline elintarviketeollisuudessa, kaupoissa sekä ravintoloissa. Sen avulla saadaan helposti pilaantuvat elintarvikkeet, kuten kalat ja lihat kestämään esimerkiksi kuljetuksia ilman, että kylmäketju katkeaa. Usein elintarviketeollisuuden valmistusprosesseissa lisätään jäätä massaan, kun halutaan pitää massan lämpötila alhaisena. Liuskejää on jopa -7°C asteista.

 

Liuskejääkoneiden avulla jää saadaan helposti tuotettua, ei tarvita muuta kuin vettä ja sähköä. Edustamamme FUNK liuskejääkoneiden puhdistaminen on helppoa patentoidun easyclean®-rakenteen ansiosta. 


Kauttamme löytyvät pienet jäähilekoneet kauppojen ja ravitoloiden tarpeisiin kuin myös isot liuskejääkoneet elintarviketeollisuuteen. Huolto-organisaatiostamme saat varaosat ja huollot koneillesi.

 

Saksalainen FUNK on valmistanut liuskejääkoneita vuodesta 1984 lähtien. Jatkuvan tuotekehityksen ansioista vuonna 2001 FUNK patentoi easyclean®-rakenteen koneisiinsa. FUNKIN koneet ovat helppoja ja nopeita puhdistaa, ja tästä syystä FUNK on käytössä yli 100 maassa ympäri maailman.

 

Lisätietoja