Olet täällä

Jääkoneet

Jää on tärkeä apuväline elintarviketeollisuudessa, kaupoissa sekä ravintoloissa. Sen avulla saadaan helposti pilaantuvat elintarvikkeet, kuten kalat ja lihat kestämään esimerkiksi kuljetuksia ilman, että kylmäketju katkeaa. Usein elintarviketeollisuuden valmistusprosesseissa lisätään jäätä massaan, kun halutaan pitää massan lämpötila alhaisena. Liuskejää on jopa -7°C asteista.

 

Liuskejääkoneiden avulla jää saadaan helposti tuotettua, ei tarvita muuta kuin vettä ja sähköä. Edustamamme FUNK liuskejääkoneiden puhdistaminen on helppoa patentoidun easyclean®-rakenteen ansiosta. 


Kauttamme löytyvät pienet jäähilekoneet kauppojen ja ravitoloiden tarpeisiin kuin myös isot liuskejääkoneet elintarviketeollisuuteen. Huolto-organisaatiostamme saat varaosat ja huollot koneillesi.

 

Saksalainen FUNK on valmistanut liuskejääkoneita vuodesta 1984 lähtien. Jatkuvan tuotekehityksen ansioista vuonna 2001 FUNK patentoi easyclean®-rakenteen koneisiinsa. FUNKIN koneet ovat helppoja ja nopeita puhdistaa, ja tästä syystä FUNK on käytössä yli 100 maassa ympäri maailman.

 

Lisätietoja

 

ITV IceMaker - Jäähilekoneet

ITV on uusi edustuksemme,  laadukkaasta valikoimasta löytyy jääpala- hile laitteet sekä isoille että pienille tuotantolaitoksille. 

 

Funk FRV 120-6000 jääkone

FUNK FRV jääkone

Automaattinen, valmistaa jopa 10 000kg jäätä/päivässä

Lue lisää
Funk FRV 120-6000 jääkone
-+
FUNK FV 120-160

FUNK FV Jääpalakone

Mallit 160, 250, 800, 1.000 and 1.500 kg

Lue lisää
FUNK FV 120-160
-+
ITV Delta NG

ITV Delta NG

Jääpalakone

Lue lisää
ITV Delta NG
-+
ITV Ice Queen

ITV Ice Queen

Jäähilekone

Lue lisää
ITV Ice Queen
-+
ITV Scala Compact unite

ITV Scala Compact

Hiutale jääkone

Lue lisää
ITV Scala Compact unite
-+