Jokilaakson Juusto + TREIF= menestystarina

International Dairy Magazine teki jutun Jokilaakson Juuston TREIF Casan 200 -leikkurin hankinnasta.

Jokilaakson Juusto Jämsässä on erikoistunut juustoraasteisiin sekä tuorejuustoihin. Silva tuorejuustot sekä ILO hummukset ovat tulleet kuluttajille tutuiksi kauppojen juustohyllyiltä. Aiemmin Jokilaakson Juustossa juuston käsittelyyn tarvittiin kolme eri konetta, mutta hankittuaan TREIF Casan 200 -leikkurin yhteistyössä SoloTopin kanssa tarve tippui yhteen koneeseen. Casan 200 avulla tuotannosta on tullut entistä kustannustehokkaampi.

Jokilaakson Juusto tekee useaa eri kokoista juustoraastetta. Eräs tärkeä seikka, joka puolsi Casan 200 valintaa oli Casan 200:n laaja säätöalue raasteen koossa (2,8-7 mm). Jokilaakson Juustossa myös kuutioidaan juustoa ja tämä ominaisuus tuli löytyä uudesta koneesta. Elokuusta 2012, jolloin Casan 200 hankittiin henkilöstökuluja olisi voitu huomattavasti laskea uuden koneen myötä. Koneen tehokkuus on vakuuttanut Jokilaakson Juuston Esa Luomanperän: "Jos meidän pitäisi tehdä päätös uudelleen, Casan 200 olisi meidän valinta."

Lisätietoa TREIF:n koneista täältä

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi