Olet täällä

Uusi aikakausi

Solotop kouluille

Ylioppilaskokeet siirtyvät uudelle aikakaudelle, kun ensimmäiset sähköiset ylioppilaskirjoitukset kirjoitetaan syksyllä 2016. Gistele Oy on kehittänyt yhteistyössä Turun kaupungin kanssa markkinoiden edistyneimmän ratkaisun sähköisiä ylioppilaskokeita varten.

 

Abinetilla® YO-kokeiden suorittaminen on testatusti turvallista ja helppoa. Käyttöönotto on erittäin yksinkertaista, eikä vaadi erityistä IT-osaamista. Abinet® on testattu huolellisesti Turun kaupungin kanssa ja lanseerattu hyvissä ajoin ennen ensimmäisiä sähköisiä ylioppilaskirjoituksia. Palvelukokonaisuuteemme kuuluu myös puhelintuki ja varalaite yllättävien tilanteiden varalta.

Myynnin yhteystiedot

Etelä-Suomi

Kari Kainulainen

010 273 7716

Matti Kamppinen

010 273 7717

Itä- ja Pohjois-Suomi

Ari Suutari

010 273 7731

Länsi-Suomi

Heikki Laihanen

010 273 7736

#1

Palvelu on meille ykkösjuttu. Olemme asiakkaan tukena ja apuna koko prosessin ajan suunnittelusta toteutukseen ja huoltopalveluihin asti.

Ota reilusti yhteyttä ja katsotaan yhdessä tarpeitanne parhaiten palveleva kokonaisuus.

Ota yhteyttä

Uutiset

Solotop tarvikekuvasto
Uusi tarvikekuvasto
Interpack
Solotop ja päämiehet mukana Interpack-messuilla

  Interpack on ehkä vuoden tärkein tapahtuma elintarvike-, juoma-, makeis-, leipomo-, lääke-, kosmetiikka-, ei-elintarvike- ja teollisuustuotteille. Mitkään muut kaupan alan messut...

Seafood expo global
Solotopin päämiehet messuille Brysselissä

Celcius food - Halli 4, osasto 5844   Glass - Halli 8, osasto 4749   Brysselin Seafoood Exhibition on Euroopan suurin kala-alan ammattitapahtuma ja paras näyteikkuna...