Olet täällä

Paistolinjat
CelsiusFOOD AB:n tuotevalikoimaan kuuluvat innovatiiviset paistolinjakokonaisuudet. CelsiusFOOD:in asiakkaita ovat mm. liha-, kala-, leipomo ja ruokateollisuus sekä suurkeittiöt. Paistolinjat voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden sekä toiveiden mukaan. Suurimpia eroja muihin valmistajiin on mm se, että paistolevyt on tehty kestävästä ruostumattomasta teräksestä, ja että linjastot ovat muutettavissa.

 

 

Celsiusfoodin innovatiivisuus on moduulirakenne, joka suunniteltu suurille volyymeille. Rakenne on 1 moduuli = 1 metri, joten linjastoja voi jatkaa, kun on tarvetta  lisäkapasiteetille. Olemassa olevaa  linjastoa  voidaan myös muuttaa  kontaktipaistosta esimerkiksi grilliin tai höyrytykseen. CelsiusFOOD valmistaa lisäksi jäähdytyslinjastoja. Jäähdytysversiossa paistolevyissä on lämpövastuksien asemasta jäähdytyskierukat, joissa on kylmäainetta.

 

Celsiusfood on toimittanut kaksi maailman pisintä teflonpaistolinjaa, avaa info tästä

 


Suomeen on myyty jo 3 kpl CelsiusFOOD:in paistolinjaa.

 

 

Lisätietoja

 

Paistolinjojen avulla pystyt valmistamaan suuria tuotantoeriä joustavasti. Paistolinjat takaavat tasaisen paistotuloksen kaikkiin tuotteisiin. Valikoimaamme kuuluvat uppopaistolinjat. Uppopaistolinjoissa tuote paistetaan upottamalla tuote kuumaan rasvaan/öljyyn. Paistolinjoihin voidaan lisätä myös liemitys ja leivityslaitteet, jolloin leikkeet ja muut leivitettävät tuotteet onnistuvat helposti. Paistolinjamme toimivat läpivirtausmenetelmällä, jolloin tuotteet saadaan kuljetettua prosessinomaisesti suoraan jäähdykseen tai pakastukseen.

 

Paistolinjamme ovat Deightonin valmistamia. Deighton on erikoistunut pienten muotoilijoiden ja paistolinjojen valmistukseen. Deightonin tehtaat sijaitsevat Englannissa. Kauttamme löydät myös varaosat ja huollon koneillesi.

 

Lisätietoja

 

CelsiusFood ConDuo
-+
EconoFry

EconoFry

Uppopaistolinja

Lue lisää
EconoFry
-+