Olet täällä

Paistolinjat

CelsiusFOOD AB:n tuotevalikoimaan kuuluvat innovatiiviset paistolinjakokonaisuudet. CelsiusFOOD:in asiakkaita ovat mm. liha-, kala-, leipomo ja ruokateollisuus sekä suurkeittiöt. Paistolinjat voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden sekä toiveiden mukaan. Suurimpia eroja muihin valmistajiin on mm se, että paistolevyt on tehty kestävästä ruostumattomasta teräksestä, ja että linjastot ovat muutettavissa.

 

CelsiusFOOD:in valikoimaan kuuluu kaksi laitesarjaa - Entry ja Industry.
 

Entryn kompaktit laitteet ConDuo 5.1 ja ConDuo 5.2 on tarkoitettu  pienille- ja keskisuurille yrityksille sekä suurkeittiöille.

 

Industryn laitteet on puolestaan suunniteltu suurille volyymeille, ja niiden etu perustuu  moduulirakenteeseen. Kaikki Industry-laitteet ovat moduulirakenteisia (1 moduuli = 1 metri), joten niitä voi jatkaa, kun on tarvetta  lisäkapasiteetille. Olemassa olevaa  linjastoa  voidaan myös muuttaa  kontaktipaistosta esimerkiksi grilliin tai höyrytykseen. CelsiusFOOD valmistaa lisäksi jäähdytyslinjastoja. Jäähdytysversiossa paistolevyissä on lämpövastuksien asemasta jäähdytyskierukat, joissa on kylmäainetta.

 

Suomeen on myyty jo 2 kpl CelsiusFOOD:in paistolinjaa.

 

Lisätietoja

 

Paistolinjojen avulla pystyt valmistamaan suuria tuotantoeriä joustavasti. Paistolinjat takaavat tasaisen paistotuloksen kaikkiin tuotteisiin. Valikoimaamme kuuluvat uppopaistolinjat. Uppopaistolinjoissa tuote paistetaan upottamalla tuote kuumaan rasvaan/öljyyn. Paistolinjoihin voidaan lisätä myös liemitys ja leivityslaitteet, jolloin leikkeet ja muut leivitettävät tuotteet onnistuvat helposti. Paistolinjamme toimivat läpivirtausmenetelmällä, jolloin tuotteet saadaan kuljetettua prosessinomaisesti suoraan jäähdykseen tai pakastukseen.

 

Paistolinjamme ovat Deightonin valmistamia. Deighton on erikoistunut pienten muotoilijoiden ja paistolinjojen valmistukseen. Deightonin tehtaat sijaitsevat Englannissa. Kauttamme löydät myös varaosat ja huollon koneillesi.

 

Lisätietoja

 

CelsiusFood ConDuo
-+
EconoFry

EconoFry

Uppopaistolinja

Lue lisää
EconoFry
-+