Olet täällä

Pesukoneet

Käytön jälkeen tarvikkeet tulee puhdistaa huolellisesti, jotta bakteereja ei pääse kehittymään. Valikoimaamme kuuluvat niin peltiputsarit, laatikkopesukoneet kuin patapesukoneetkin.

 

Tanskalainen Jeros A/S on tunnettu luotettavuudestaan ja Jeroksen asiakkaisiin kuulukin mm. McDonald’s, Burger King sekä Wal-Mart. Jeroksen pesukoneet tekevät steriilin pesutuloksen, tästä osoituksena on HACCP-sertifiointi. Jeroksen koneiden huuhteluveden lämpötila on aina vähintään 85°C, mikä takaa steriilin lopputuloksen. Valikoimastamme löytyvät niin isot kuin pienetkin pesukoneet.

 

Lisätietoja

 

Saksalaisen Kohllhoffin valikoimista löytyy myös laadukkaat laatikkopesukoneet. Koneiden pesukapasiteetit vaihtelevat 100 Eurobox -standardilaatikosta tunnissa aina 500 laatikkoon tunnissa.

 

Lisätietoja

 

Edustamamme englantilainen Industrial Washing Machines Ltd. (IWM) on vakiintunut maailmanlaajuinen teollisuuden pesulaitteiden toimittaja. Yli 30 vuoden ajan IWM on menestyksekkäästi toimittanut teollisuuden eri aloille laadukkaita standardeja ja räätälöityjä pesu- ja puhdistusjärjestelmiä. IWM on toimittaneet järjestelmiään yrityksille ympäri maailmaa mm. elintarvikkeiden tuottamiseen ja jalostusteollisuuteen, lääkealalle, autoteollisuuden yrityksille ja logistiikka- / jakeluteollisuuteen, jotka käyttävät esimerkiksi IWM:n suurikapasiteettisia pesu- ja kuivausjärjestelmiä jakelulaatikoiden pesuun.

 

Lisätietoja

 

Jeros 8105
-+
Jeros 9110
-+
Jeros 9115
-+
Jeros 9120
-+