Olet täällä

Pesukoneet

Tanskalainen Jeros A/S on tunnettu luotettavuudestaan ja Jeroksen asiakkaisiin kuulukin mm. McDonald’s, Burger King sekä Wal-Mart. Jeroksen pesukoneet tekevät steriilin pesutuloksen, tästä osoituksena on HACCP-sertifiointi. Jeroksen koneiden huuhteluveden lämpötila on aina vähintään 85°C, mikä takaa steriilin lopputuloksen.

Jeros tuotevalikoimaan kuuluvat:

 

Katso videot Jeros pesukoneista tästä

 

Lisätietoja

 

Saksalaisen Kohllhoffin valikoimista löytyy myös laadukkaat laatikkopesukoneet. Koneiden pesukapasiteetit vaihtelevat 100 Eurobox -standardilaatikosta tunnissa aina 500 laatikkoon tunnissa.

 

Lisätietoja

 

Edustamamme englantilainen Industrial Washing Machines Ltd. (IWM) on vakiintunut maailmanlaajuinen teollisuuden pesulaitteiden toimittaja. Yli 30 vuoden ajan IWM on menestyksekkäästi toimittanut teollisuuden eri aloille laadukkaita standardeja ja räätälöityjä pesu- ja puhdistusjärjestelmiä. IWM on toimittaneet järjestelmiään yrityksille ympäri maailmaa mm. elintarvikkeiden tuottamiseen ja jalostusteollisuuteen, lääkealalle, autoteollisuuden yrityksille ja logistiikka- / jakeluteollisuuteen, jotka käyttävät esimerkiksi IWM:n suurikapasiteettisia pesu- ja kuivausjärjestelmiä jakelulaatikoiden pesuun.

IWM tuotevalikoimasta löytyy:

 

Katso kaikki IWM mallit tästä

 

Lisätietoja

 

Indwash tynnyri pesukone

IndWash tynnyri-pesukone

Tynnyreille tarkoitettu pesukone

Lue lisää
Indwash tynnyri pesukone
-+
Jeros 8105
-+
Jeros 9110
-+
Jeros 9115
-+
Jeros 9120
-+

JEROS ACE

Pesujärjestelmä monipäävaakakupeille

Lue lisää
-+
KOHLHOFF KWM 500 Laatikkopesukone
-+