Olet täällä

Prosessiastiat ja padat

Valmistatko tuotteita, jotka vaativat moninaisia prosesseja onnistuakseen? Glass valmistaa ja räätälöi laitteensa soveltumaan juuri teidän tuotteillenne.

 

Prosessiastioilla pystyt lämmittämään tuotteen esimerkiksi suorahöyryllä tai termoöljyllä. Tuote sekoittuu tehokkaasti ja halutessasi pystyt kutteroimaan tuotteen samassa astiassa. Prosessiastiassa tuotteen rakenne ei mene rikki ja voit tarvittaessa myös jäähdyttää lopputuotteen astiassa. Vakuumijäähdytyksellä tuotteen lämpötila voidaan nopeati laskea + 100°C asteesta +50°C asteeseen. Prosessiastioissa voidaan valmistaa esim. salaatteja, majoneesia sekä salaattikastikkeita. Lihateollisuudelle löytyvät helppokäyttöiset ja tehokkaat maserointipadat. Meiltä löytyvät prosessipadat myös lääketeollisuuden ja kemianteollisuuden tarpeisiin. Huoltomme auttaa sinua, kun tarvitset varaosia taikka huoltoa koneellesi.

 

Edustamamme prosessiastiat ovat saksalaisen Glassin valmistamia. Ensimmäiset Glassin koneet on valmistettu 1974 paikallisten lihayritysten tarpeisiin. Glassille on myönnetty ISO 9001 laatusertifikaatti vuonna 1999. Tuotteet on mahdollista testata Glassin testilaboratoriossa tai asiakkaan tuotannossa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja

 

Glass vas15
-+
Glass amg300
-+
Glass vas600 sekoittaja

GLASS VAS-sekoittaja

Glassin VAS-sekoittaja

Lue lisää
Glass vas600 sekoittaja
-+