Olet täällä

Putkiposti

Aerocom on saksalainen yli 50 vuotta putkipostijärjestelmiä toimittanut alansa johtava valmistaja. Asiakkaina ovat mm. autoteollisuus, lentoyhtiöt, selluloosan valmistajat, päivittäistavarakauppat, sairaalat ja apteekit sekä lukuisa määrä erilaisia muita teollisuus- ja logistiikkayrityksiä. Olipa kyseessä pieni point-to-point järjestelmä tai yli sadan aseman usean rakennuksen välille rakennettu verkosto, Aerocomilla on siihen ratkaisu. Putkiposti on laajalti eri toimialoilla käytetty ratkaisu tuotteiden, näytteiden, rahan, dokumenttien ja osien siirtoon. Se on turvallinen ja nopea tapa verkottaa yrityksen eri yksiköitä. Kustannussäästöt, jotka saavutetaan laadussa, nopeudessa ja henkilötyötunneissa on selkeästi mitattavissa.

 

Teollisuus

Teollisuudessa dokumentteja siirretään osastojen välillä, joiden välimatkat ovat erittäin pitkiä. ”Just in Time” toimitukset teollisuudessa tuotantolinjoille tai näytteiden siirto öljynjalostamossa laboratorioon – kaikissa Aerocom-putkiposti on erinomainen ratkaisu. 

 

Päivittäistavarakauppa

Rahansiirto päivittäistavarakaupassa on sekä tehokkuus että turvallisuuskysymys. Oikean kokoinen pohjakassa, kassalippaan tyhjennys vuoron päättyessä tai muu transaktio kassan ja kassatoimiston tai infon välillä on syy investoida putkipostiin. Putkiposti on nopea ja turvallinen tapa siirtää rahaa olipa kyseessä hypermarketti tai palveluasema.

 

Apteekit

Myymäläpinta-ala ja henkilökunnan määrä ovat apteekkien tehokkuuden ja turvallisuuden kannalta elinehto. Putkipostien hyödyntäminen lääkevaraston ja myyntipisteen välillä nostaa tehokkuutta ja kannattavuutta. Lääkevarasto voidaan sijoittaa esim. kellariin tai muualle rakennukseen, jolloin myymäläpinta-ala saadaan parhaaseen ja tehokkaimpaan mahdolliseen käyttöön.

 

Sairaalat

Jokainen sairaalan osasto ja toiminto voidaan yhdistää putkipostin avulla. Laboratorionäytteet, veri, dokumentit ja monet muut tarvikkeet voidaan kuljettaa ilman riskiä vaurioista osastolta toiselle.

 

aerocom - kuljetuskapseli rahansiirtoon

Aerocom

Putkipostijärjestelmä

Lue lisää
aerocom - kuljetuskapseli rahansiirtoon
-+