Tulosta sivu
Sisältö: 

RUUAN JALOSTUS JA KÄSITTELY

Sisältö: 

Kuutiointi, suikalointi, siivuttaminen ja nahkominen

Tarjoamme laadukkaiden MHS:n ja Cretelin laitteita kuutiointiin, suikalointiin, siivuttamiseen ja nahkomiseen.
Laitteilla voi käsitellä lihaa, kalaa, kasviksia, juureksia ja leipää.
Riippumatta tarvitsemastasi kapasiteetista, meiltä löytyy siihen ratkaisu

Sisältö: 

Savustus ja uunit

Asiakkaamme saavat meiltä pieneen ja isoon tarpeeseen elinkaarikustannuksiltaan alhaiset ja pitkälle automatisoidut Bastran savustusuunit ja Hounön yhdistelmäuunit.
Savustamiseen on valittavana neljä eri savustustekniikkaa; puru, hake, kitka ja nestesavu. 

Sisältö: 

Prosessilinjastot, muotoilijat ja kuljettimet

Me voimme auttaa, kun tarvitset pitkälle automatisoitua tuotantolinjan osaa.
Lajittelun optisesti tai koon perusteella ja kuljetuksen hoitaa Key.
Asiakasräätälöidyt modulaarirakenteiset paisto- ja jäähdytyslinjat saa Celsiusfoodilta ja Balpelta valurautapaistolinjat.
Deighton tarjoaa vuorenvarmat muotoilijat sekä leivitys- ja uppopaistolinjat.

Sisältö: 

Prosessipadat

Glass valmistaa asiakkaillemme räätälöidyt prosessipadat, joilla voitmuun muassa maseroida, marinoida, sekoittaa, homogenoida, emulgoida, kuumentaa, jäähdyttää ja paistaa.
Laitteiden vetoisuudet vaihtelevat 40 litran ja 2700 litran välillä.

Sisältö: 

Jäänvalmistus prosesseihin

ITV:n laitteilla valmistat jäät prosesseihin ja pakkamiseen.
Vaihtoehtoina on kostea jäähile tai kuiva liuskejää.
Laitteiden kapasiteetit sopivat kaikkien tarpeisiin.

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje