Olet täällä

40 vuotta antoisaa yhteistyötä

Solotop teollisuudelle

Elintarviketeollisuus

Onnistuneet lihapullat tarvitsevat huolellisen hygienian, massan valmistuksessa kunnon sekoituksen, pyöreän muodon, hyvän ja tasaisen paiston sekä nopean jäähdytyksen. Tämän jälkeen lihapullat tulee vielä pakata huolella ja oikeaan painoon. Kaikkien koneiden tulee pelata saumattomasti yhteen, sillä yksikin epäkohta voi pilata koko erän ja pahimmassa tapauksessa aiheuttaa kalliin tuotteen takaisin vedon.

 

Teollisuusosastomme palvelee elintarviketeollisuutta sekä muuta pakkaavaa teollisuutta. Monipuolinen laite- ja järjestelmävalikoima johtavilta kansainvälisiltä toimittajilta yhdistettynä laajaan ja kattavaan huolto-organisaatioomme, antaa vahvan pohjan palvella asiakkaitamme sekä yksittäisissä laitehankinnoissa että suuremmissa kokonaistoimituksissa. Palvelemme niin liha-, kala-, leipomo- kuin myös vihannes- ja hedelmätuottajia.

 

Myynnin yhteystiedot

Etelä-Suomi

Matti Kamppinen

010 273 7717

Lauri Saarela

010 273 7719

Itä- ja Pohjois-Suomi

Ari Suutari

010 273 7731

Länsi-Suomi

Heikki Laihanen

010 273 7736

#1

Palvelu on meille ykkösjuttu. Olemme asiakkaan tukena ja apuna koko prosessin ajan suunnittelusta toteutukseen ja huoltopalveluihin asti.

Ota reilusti yhteyttä ja katsotaan yhdessä tarpeitanne parhaiten palveleva kokonaisuus.

Ota yhteyttä

Uutiset

Solotop mukana 14.-16.3.2018 Gastro Helsingissä

  Messukeskus täyttyy maaliskuussa hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisista! Solotop on nyt ensimmäistä kertaa myös mukana Gastrossa osastolla 6f2. Gastro Helsinki esittelee alan...

Leipomoalan EUROPAIN -messut Pariisissa

EUROPAIN MESSUT PARIISISSA 3. helmikuuta 2018 - 6. helmikuuta 2018 Paris Nord Villepinte, RANSKA Leipomoalan EUROPAIN -messut järjestetään joka toinen vuosi. Messut kokoavat yhteen 63 000...

Ravintola Nolla
Solotop mukana Ravintola Nollan konseptissa

Pohjoismaiden ensimmäinen hävikkivapaa ravintola yhteistyössä Solotopin kanssa   Kansainvälinen zero waste -ideologia nostaa päätään myös ravintola-alalla ja rantautuu nyt Helsinkiin....